Hoe je als ondernemer je financiën snel en gemakkelijk op orde kunt krijgen

Grip houden op je financiën is voor zzp’ers en kleine ondernemers van levensbelang. Je wilt weten hoeveel geld er binnenkomt en hoeveel er ook weer uitgaat. Een boekhoudprogramma is handig maar niet iedere ondernemer of zzp’er gebruikt zo’n programma. Gelukkig zijn er meer manieren die je kunnen helpen overzicht te krijgen van je financiën. In dit artikel helpen we je in drie stappen om je financiën op orde te hebben.
(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({‘gtm.start’:new Date().getTime(),event:’gtm.js’});var f=d.getElementsByTagName(s)[0],
j=d.createElement(s),dl=l!=’dataLayer’?’&l=’+l:”;j.async=true;j.src=
‘https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id=’+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);
})(window,document,’script’,’dataLayer’,’GTM-MKLKXP7′);